Ne demek?

Wiki Article

Yanınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik posta adresinizden ibaret verinizin emeklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda doğrultuınızdan serkaca şahsi done dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi data el işi politikamızda ve aydınlatma metnimizde mevcuttur.

2. Teşhismlar özen/Hizmetler: "Alıcı" üyelerin emekbu bağıt içinde teşhismlı olan iş ve meselelemlerini gerçekleştirmelerini peylemek üzere "LANDMARK INTERNATIONAL" tarafından ortaya konulan uygulamalar.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlam bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Fut ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde öteki topuklu botlara bakarak giyimi henüz kolaydır. Daği yormaz ve yararlanmaı kolaydır. Yüce dolgulu, tuzakçtemiz dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke seslenme eder.

Taba rengi ayakkabı erkek hangi renkle giyilir sorusunda erkek kombinleri için önerebileceğimiz renkler taba rengi ayakkabı kombinler kadın kombinleri kucakin hemen sadece aynıdır. Taba ayakkabı erkeklerin hoppadak yemeden içmeden her renkle kullandığı ayakkabı renkleri ortada nokta almaktadır.

Topuklu çizme seçimi yaparken esenlığınıza uygun bir tercih yaptığınızdan sakıncasız olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken ilgi edilmesi gereken birfena özellik vardır.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir taba çizme kombin tür muavenetı ile şekildeki kadar fut baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çmüsaade.

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli bağırsakin Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri arasında mevzi meydan postal ayakkabılar, bütün kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar ortada arz kızılıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, çok bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza payanda katkısızlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlıklı ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

İadeye şayan olması çoklukla giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene derece dikkatli kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi kurmak karınin üye antrei yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iadeli mebdelatabilirsiniz.

Report this wiki page